De prijs van F1 bij Viaplay is bekend

We beginnen redelijk compleet te raken als het gaat om de informatie over F1 in 2022. De prijs van de nieuwe streamingdienst Viaplay voor Nederland is bekend. In dit abonnement zit F1 inbegrepen, net als Bundesliga, Premier League en PDC Darts. Ook films als Tomb RaiderBad Boys for Life en alle delen van Men in Black – om maar even iets te noemen. Je kunt een los abonnement afsluiten bij Viaplay of je kunt het afnemen bij Ziggo of KPN.

De prijs van F1 bij Viaplay

Het abonnementje bij Viaplay kost je 13,99 euro per maand. Daarmee is het net iets duurder dan Netflix, maar daar kun je geen F1 kijken. Het is niet helemaal duidelijk of er prijsverschillen zitten tussen een direct abonnementje of wanneer je het afsluit via Ziggo of KPN. In maart van 2022 lanceert de nieuwe streamingdienst in Nederland. Zoals je weet doen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar tijdens de race. Amber Brantsen presenteert de show eromheen.

Alternatieven voor Viaplay in 2022

Vind je de prijs van F1 bij Viaplay iets te hoog, dan is er een alternatief. Voor 64,99 euro per jaar (wat neerkomt op ruim 5 euro per maand) sluit je een F1 TV Pro-abonnementje af. Dit is de officiële streamingsdienst van F1. Hier kun je alle F1-, F2-, F3- en Porsche Supercup-races bekijken, maar ook alle trainingen en kwalificaties van de GP’s. En hoewel de app in het verleden uitermate brak was, werkt F1 TV tegenwoordig heel behoorlijk.

Is de prijs van F1 bij Viaplay te hoog?

We horen zo hier en daar dat het abonnement van 13,99 euro aan de hoge kant is. Handig om te weten is dat Ziggo Sport Totaal momenteel ook 14,95 euro kost. Ook kun je nu bij KPN bijvoorbeeld al Ziggo Sport Totaal aanzetten. Daar kost het 14,99 euro per maand. Op jaarbasis tikt het wel aan, maar voor bestaande klanten kan het dus iets goedkoper uitpakken.