Farming Simulator 22 komt dit jaar nog

Toegegeven: we waren niet altijd even serieus met Farming Simulator 19. Zie de naam van onze boerderij No Pain No Grain, de pick-up die we aan een boomstam hadden gebonden en op het dak van de graanschuur hadden gezet en de vormen die we in het gras hadden gemaaid. Je snapt wel waar we het over hebben. Maar toch: de ogenschijnlijk saaie game was meer dan boeiend genoeg om de nodige uurtjes vermaak te bieden tijdens de lockdown vorig jaar.

Daarom kijken we uit naar de release van Farming Simulator 22, die gepland staat voor het einde van dit jaar. Vandaag plant de ontwikkelaar de eerste informatie en de eerste screenshots in onze mailbox. Voor de liefhebbers alvast het belangrijkste: John Deere is weer aanwezig.

Net als FIFA

Net als van het voetbalspel FIFA komt er met enige regelmaat een nieuwe editie van Farming Simulator uit. Elk jaar schaaft de ontwikkelaar het spel weer iets bij. In het geval van Farming Simulator 22 gedraagt de AI zich nog realistischer, zijn de graphics mooier geworden en zouden de tractoren beter klinken. Poah. Daarnaast zijn er nieuwe gewassen, nieuwe speelbare werelden en nieuwe machines.

De grootste verandering is de toevoeging van seizoenen. Dit keer leidt de game je door de lente, zomer, herfst en winter heen. Zoals altijd kun je een agrarische carrière starten in de landbouw, veeteelt of bosbouw. Naast koeien die verleidelijk hun lippen likken, belooft de ontwikkelaar ook schattige dieren. Farming Simulator 22 komt in het vierde kwartaal van dit jaar naar de pc, Mac, Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X. Je kunt op de pc en Mac met tot wel zestien spelers op één server zitten; op de consoles ligt de grens bij acht spelers.

De zeer korte trailer van Farming Simulator 22

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *