Vergeet je vaak Flitsmeister aan te zetten voordat je vertrekt met de auto? Dan is er een feilloze oplossing om toch nooit boetes te rijden. En dat is je gewoon aan de snelheid houden. Maar heb je toch graag dat Flitsmeister altijd aangaat als je in de auto stapt? Je weet wel, voor de file- en veiligheidsmeldingen? Dan is er nu de Flitsmeister Two.

De Flitsmeister Two is de opvolger van een apparaatje waarvan je de naam wel kunt gokken. Je plakt het bluetooth-apparaatje in de auto en verbindt hem met de telefoon. Elke keer als je telefoon in de buurt komt van de Two gaat Flitsmeister automatisch aan. Bovendien zie je de meldingen ook op het schermpje van de Two. De One had geen schermpje.

De twee knoppen zijn terug op de Flitsmeister Two

Naast het nieuwe schermpje zitten er weer twee knoppen waarmee je kunt aangeven of de mobiele flitser er nog staat. De Two werkt op een batterij die 30 dagen meegaat. Opladen gaat via een USB-B-kabeltje. Je kunt hem alleen opladen als je hem uit de houder haalt, dus je kunt hem niet permanent aan het stroom hangen in de auto.

De prijs van de nieuwe Flitsmeister Two

De Flitsmeister Two kost 79,95 euro en je kunt hem op de officiële website bestellen. Best wat geld om één handeling te besparen, maar er staat wel een flinke besparing tegenover mocht je wel regelmatig vergeten de app aan te zetten. Je krijgt een halfjaartje gratis Flitsmeister Pro bij de aankoop. Bestel je nu, dan zou hij nog vóór kerst binnen moeten zijn.