Man wint Lancer Evo, crasht vrijwel onmiddellijk

Man wint Lancer Evo, crasht vrijwel onmiddellijk

Telt het nog als heel veel geluk hebben als je een auto wint bij een loterij, maar hem daarna vrijwel onmiddellijk crasht? Een vraagstuk voor de filosofen onder ons. Het gebeurde een kerel in Engeland. Voor een paar losse ponden kocht hij een lot in een loterij voor een Lancer Evo IX FQ-320, een speciale uitvoering die in het Verenigd Koninkrijk werd verkocht. Een dag later plaatste de politie van Wales foto’s van een gekreukelde Evo op Twitter.

Mitsubishi Lancer Evo XI FQ-320 crashFoto(‘s): South Wales Police Roads Policing Unit

‘We weten zeker dat hij gelukkige kilometers aan de auto gaat beleven’, liet de loterij nog weten op Facebook, niet wetende wat ze over de winnaar afriepen. De toedracht is niet bekend, behalve dat het een eenzijdig ongeluk was. De bestuurder kwam er gelukkig zonder ernstige verwondingen van af. Met de Lancer Evo gaat het helaas een stuk minder goed, want zowel de neus als de bips zit redelijk in elkaar.

Te veel power

De Mitsubishi Lancer Evo IX FQ-320 produceert in standaardvorm 330 pk, maar met weinig moeite is er veel meer uit de tweeliter te persen. Hoeveel dit exemplaar exact had, is niet duidelijk, maar het was in ieder geval te veel voor de bestuurder en de wegomstandigheden. Hopelijk was de kersverse eigenaar verzekerd tegen dit soort ellende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *