Most Futuria: camper (?) met garage en jacuzzi

Is het een camper? Of een caravan achter een vrachtwagen? Caramper? Campervan? ¡Ay, caramba! Misschien als je met de vrachtwagen los boodschapjes gaat doen, is het tijdelijk een caravan, maar samen is het een camper. Niet dat je dat gaat doen met deze Most Futuria Sports+pa, want achterin het gevaarte bevindt zich gewoon een garage waar een volwaardige sportauto in past. Bijvoorbeeld een Dodge Viper, wat perfect past bij het ingetogen karakter van dit mobiele woonhuis.

Ik las iets over een jacuzzi

Jazeker. De combinatie meet 15 meter, dus er is volop ruimte voor activiteiten in de Most Futuria Sports+pa. Bovenop plaatst de Duitse bouwer een dakterras met een jacuzzi. Binnenin kun je met 10 personen chillen, al is de televisie wat ongelukkig geplaatst als het gaat om kijkcomfort. Bovendien zijn er genoeg slaapplaatsen. In de trekker zit een dik audiosysteem om de rit aangenamer te maken. Uiteraard is zowel de zitruimte als de cabine voorzien van airco.

Waar kan ik de Most Futuria kopen?

Je kunt de Most Futuria Sports+pa niet zomaar eventjes bestellen met een druk op de knop, wat goed én slecht nieuws is. Most verkoopt de Futuria doorgaans als een hospitality of evenementenvrachtwagen. Deze sport+pa is een demonstratie (van een tijdje geleden) van wat er nog meer mogelijk is met de bijzonder ogende vrachtwagen. Je zult hem dus op maat laten bouwen, waarna hij wel helemaal naar jouw smaak is aangepast. Gaat je wel serieuze knaken kosten, maar het is dus mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *