Opnieuw huur-Lambo’s in de prak

Het is een zwaar jaar voor Lamborghini Huracáns in Nederland. Ruim een maand geleden parkeerde een bestuurder een huur-Lambo in de vangrail, om daarna te vluchten. Kort geleden reed iemand zijn Huracán in een Dixi-toilet en afgelopen weekend parkeerde iemand een Huracán in een stilstaande Urus. Volgens omstanders zijn allebei de Lambo’s afkomstig van een huurbedrijf en beide auto’s zouden gehuurd zijn voor een bruiloft.

De toedracht van het ongeluk is simpel en voorspelbaar. ‘De Urus stond geparkeerd en de Huracán deed launch control. De Huracán verloor toen grip, belandde in een slip en knalde vol tegen de Urus aan’, zegt Stan. Deze grijs-met-oranje Lambo is niet de eerste die op die manier schade opliep, en het zal niet de laatste zijn. Zo op het oog lijkt het erop dat de schade wel gerepareerd kan worden.

Huracán Avio

De grijze Lamborghini is een Huracán Avio, een speciale uitvoering waarvan er slechts 250 zijn gemaakt. Je herkent de Avio aan de twee strepen over de lengte van de auto en de ‘L 63’-sticker op de deur. De auto eert de diverse divisies van de Italiaanse luchtmacht; er bestaan blauwe en grijze exemplaren. De V10 in deze Huracán produceert 610 pk en het vermogen gaat naar alle wielen. De witte Urus is gewoon een witte Urus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *