Playmobil A-Team busje is prima opvoeding

Het cliché is waar: ze maken ze niet meer zoals vroeger. Noem maar eens een serie van nu waarbij de auto van de hoofdrolspelers over 30 jaar nog bekend en geliefd is. Een auto als de Trans Am uit Knight Rider of deze GMC uit The A-Team. Hoewel de opnames van die laatste serie eind jaren tachtig stopten, ken iedereen het busje nog. Playmobil stelt het culturele erfgoed veilig bij de volgende generatie, want binnenkort kun je dit Playmobil A-Team busje halen.

Het Playmobil A-Team busje meet 29 bij 12,5 centimeter en ligt over een maandje in de winkels. In tegenstelling tot Lego hoef je Playmobil nauwelijks zelf in elkaar te zetten. Dat maakt deze set minder leuk voor volwassenen, maar alsnog een goed cadeau voor de kids. Naast het busje zijn de vier ex-soldaten (die naar de gevangenis zijn gestuurd voor een misdaad die ze niet hebben begaan) ook aanwezig, plus nog een lading accessoires.

Wat kost het Playmobil A-Team busje?

Als je een probleem hebt (bijvoorbeeld dat je geen cadeau weet), als niemand anders kan helpen (want ja, dan had je maar eerder moeten gaan shoppen) en als je ze kan vinden (is niet moeilijk hoor, gewoon via Google), kun je misschien het A-Team inhu… eh, aanschaffen. Het busje van Playmobil kost 84,99 euro. Je kunt trouwens tegenwoordig ook bij de speelgoedfabrikant terecht voor setjes van Back to the Future en Star Trek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *