Suppen Biesbosch

Bovendien verbetert het de algehele stabiliteit die kan leiden tot betere prestaties bij het beoefenen van andere sporten zoals skiën, golfsurfen, kiteboarden of snowboarden! .

Iedere dag van de week kan je bij ons boards huren en kan je tussen 08:30 en 20:30 uur het water op (suppen Biesbosch huren ). 2 uur voor €20,- per board, Een hele dag voor €40,- per board, Een heel weekend voor €50,- per board, Voor groepen vanaf tien personen maken we graag een aanbod op maat.

Sup Biesbosch – jachthavenoversteeg.nl

Neem voor meer informatie over groepsboekingen telefonisch contact met ons op. Om te reserveren kan je ons mailen of bellen.+316-52308518.

Verhuur Van Kano's, Kajak En Suppen Op De Mooiste Plekken Suppen Biesbosch – Jachthaven Van Oversteeg

05-06-2020 • leestijd 3 minuten • 6871 keer bekeken • bewaren© Bas Meelker / Shutterstock. com, Lekker weer? Dat roept op tot een dag luieren aan het water. Maar besef dat er ook vanáf het water ontzettend veel moois te zien valt. Breng daarom eens een bezoek aan de plaatselijke bootverhuur.

Sup Huren Biesbosch

com, Je waterdichte ton ingepakt en je armen vast warmgedraaid? Dan heb je enkel nog een mooie route nodig. En laat deze daar nou bij van pas komen. Hierop zijn tientallen SUP- en kanoroutes door heel Nederland (en België) in kaart gebracht. Bij elke route staat de lengte van het traject en een link naar de website waarop je meer details kan vinden – sup board huren biesbosch.

Op de kanokaart zijn in elke provincie wel routes te vinden en deze bieden voor elk wat wils. Ga bijvoorbeeld op grachtentocht door de stad of verdwaal in waterrijk natuurlandschap. Wij zetten een aantal van onze favorieten gebieden vast voor je op een rij. Wist je dat de Biesbosch het grootste zoetwatergetijdengebied is van Europa Dit dynamische landschap leent zich perfect voor een dag peddelen door nauwe kreken en stromen.

Nieuw In Nederland: Suppen – jachthavenoversteeg.nl

De rust is hierdoor overweldigend en soms is enkel vogelgezang te horen. In de Biesbosch zijn meerdere routes van verschillende lengtes te volgen. Bovendien maak je vanaf je geruisloze SUP of kano kans om hét icoon van dit gebied te spotten: de bever.© Poleijphoto / © Rudmer Zwerver / Shutterstock.

Maar peddelen op open water, zeker als het waait, gaat niet altijd van een leien dakje. Overweeg daarom eens de omliggende Vuntus- en Kortenhoefse Plassen. Lokale bootverhuurders geven je een gedetailleerde routekaart mee van deze kleinere watergebieden en op het water zijn verscheidene markeerpalen neergezet. In deze plassen zijn ook de kleinere geulen toegankelijk, waardoor je op je gemak tussen prachtige moerasplanten en -dieren door kan varen.

Suppen In Biesbosch

Suppen Biesbosch Huren Stand Up Paddling In De Biesbosch

Hier zijn meerdere routes door onder andere de Sloterplas en het Amsterdamse Bos te volgen. Deze grote plassen worden verbonden door een tal van kleine waterpaden en net als in het centrum vind je de nodige horeca langs de route (sup huren biesbosch). De kans op verdwalen is groot, dus vraag vooral om een kaart bij plaatselijke bootverhuurders.© Igor Budasov / Shutterstock.

Suppen (stand-up paddling) is helemaal hot! Op verschillende locaties in Dordrecht kun je een sup board huren, en de stad kent meerdere wateren die ideaal zijn voor deze activiteit. Het fijne aan suppen is dat je actief bezig bent, maar toch helemaal tot rust komt. Bovendien koel je heerlijk af door het briesje dat over het water waait, en de waterspetters die opspatten.

Supspots En Suproutes Noord-brabant – Jachthaven Van Oversteeg

Ontdek natuurgebied de Biesbosch op een sup board, of maak een rondje door de grachten. Wedden dat jij de stad van een hele andere kant zal leren kennen? Maak je liever lekker veel kilometers op het water, en wil je toch de stad uit? Dan kom je verder met een gemotoriseerde boot dan met een sup board.

Stand Up Paddling In De Biesbosch - Jachthaven Van OversteegSuppen In De Biesbosch – Jachthaven Van Oversteeg

Bewonder de molens van Kinderdijk, of vaar langs de skyline van Rotterdam. Leg je boot voor anker op een rustig stukje water, en neem een verfrissende duik. Het leuke aan een boot huren is dat je dit makkelijk met een groepje vrienden kunt doen. Gezelligheid gegarandeerd! Zoek je een ijssalon in Dordrecht? Dan hoef je niet ver te zoeken, want alleen al in het centrum zitten er meerdere.

Stand Up Paddling In De Biesbosch – jachthavenoversteeg.nl

Ga jij voor pistache, mango, of chocolade? Of ga je liever voor iets gezonders dan schepijs? Veel ijssalons hebben ook ijskoude verse smoothies. De keuze is reuze! Het komt vaker voorbij in dit artikel: een verfrissende duik nemen in het water. Zwemmen blijft een van de beste manieren om af te koelen op een warme zomerdag, en in Dordrecht zijn er genoeg plekken om dit te doen.

Heb jij het meer naar je zin bij het zwembad? Dan is er natuurlijk altijd nog het gezellige Wantijbad. Is er een hittegolf gaande? Of ben je het warme weer even zat? Dan is een activiteit uit de zon een goed idee (suppen in biesbosch). In de bioscoop is het altijd lekker koel, en dat maakt het de perfecte plek om even aan de zomer te ontsnappen.

Sup Verhuur En Sup Tours In De Biesbosch – jachthavenoversteeg.nl

Ga jij naar de nieuwe Fast & Furious, de romantische komedie Zwaar Verliefd 2, of ga je met kinderen naar De Nog Grotere Slijmfilm? Laat je entertainen terwijl je je hoofd koel houdt. Maak je niet druk over de continu veranderende reisadviezen voor het buitenland. Ook als het niet meer lukt om op vakantie te gaan, kun je een fantastische zomer beleven.

Ik ben verzooooooot op de Biesbosch. sup biesbosch – Jachthaven Van Oversteeg. Hier word ik instant zen. Wat yoga doet voor lenige mensen, doet de Biesbosch voor mij. En omdat de laatste tijd ons leven wat drukjes was, boeken we een weekendje relaxie maxie in de Biesbosch. We starten de dag met een activiteit suppen. De gids is schitterend, lijkt net uit Australië te komen en had bij de geboorte zonder twijfel een mini-surfplank in zijn hand.

Suppen In Het Biesbosch Tussen De Bevers – Jachthaven Van Oversteeg

Het suppen zelf starten we op de knieën om daarna, wanneer je aanvoelt dat je min of meer je evenwicht kan houden, recht te gaan staan. Bij mijn medeavonturiers lijkt dit zo supereasy te gaan, dat ook ik het zelfvertrouwen ontwikkel om recht te gaan staan. Maar dit was buiten mijn sportgen gerekend dat, laat het ons zeggen zoals het is, gewoon afwezig is – suppen in biesbosch – Jachthaven Van Oversteeg.

Schaamtelijk! Aan de schaterlach van mijn man en zus te zien is dit is mijn zoveelste sportieve anekdote die in geuren en kleuren zal verteld worden op elk familiefeest. Weet je nog, Nes … pfff … Maar soit, de ervaring op zich is geweldig en op de knieën is dit even leuk.

Verhuur Van Kano’s, Kajak En Suppen Op De Mooiste Plekken – Jachthaven Van Oversteeg

Dit is een alternatieve, originele overnachting die je dichter bij de natuur brengt. De slaapkamer in deze drijvende hotelkamer heeft een uitzicht op rietstengels waarin een meerkoet haar nest heeft gemaakt en als op het tussendek staat, zie je aan de overkant een zilverreiger mooi wachten op zijn prooi. Met de fietsen en fietskar die horen bij deze overnachting begeven we ons naar het centrum van Dordrecht waar we onze inkopen doen om dan terug te keren naar onze ‘into the wild’- slaapplaats.

Zoonlief is helemaal in de ban en wil niet weggaan net tot hij een bever gespot heeft. Ja, mama heeft duidelijk haar bio-genen doorgegeven. Eens terug aangekomen aan de Ecolodge, bakken we, net voor we de kayak induiken – die ook bij de overnachting hoort- op ons kampvuurtje wat worstjes en maken we warme chocomelk.

Biesbosch Uitjes Met Kinderen – jachthavenoversteeg.nl

We krijgen van een vriendelijke mevrouw een kaartje waarop staat waar we wel en niet mogen varen en eens op de boot wordt ons uitgelegd hoe de boot werkt. Als volleerde schippers – euh … not- gaan we zonder vaarbewijs (wat niet nodig is met dit soort boten) de Biesbosch verkennen.

Je vaart letterlijk tussen het riet en met onze picknick erbij lijkt dit net een scene uit een romantische film. Als je dan wel niet meetelt dat ik zoonlief honderd maal van het dak en het voorsteven moet plukken. Want hé mama, van hier zie ik alles nog beter. Grrr … We genieten met volle teugen en als we huiswaarts rijden, zijn onze batterijtjes volledig terug opgeladen – sup board huren biesbosch – Jachthaven Van Oversteeg.

Sup Route Hollandse Biesbosch – jachthavenoversteeg.nl

Volg zeer goed het vaarplan in de Biesbosch om te vermijden dat je vast komt te zitten. Zit je toch vast? Deze lieve mensen komen je lostrekken. Maar beter voorkomen dan genezen. MEER INFO .

Het is een heerlijke zomerse dag eind april, we hebben het al een tijdje op de planning staan om vandaag te gaan suppen in de Biesbosch (sup huren biesbosch ). Stand Up Paddle, je staat dan op een soort surfplank en peddelt om vooruit te komen. Samen met mijn broer zitten we vroeg in de auto om te leren suppen.