Vakantiehuisje Huren europa – Vakantiehuisjes het Buitenland

Huis Huren Ardennen Met Zwembad

Inenting tegen hondsdolheid (Rabiës) is verplicht, minimaal 21 dagen en maximaal 12 maanden oud. Verplichte chip. Uw dier moet gechipt zijn voordat de rabiësvaccinatie is gegeven! Verplicht, daarnaast moet er een klinisch onderzoek gedaan worden, dat vermeld moet worden in het paspoort. Maximaal 5 dagen oud Legalisering gaat via de afdeling Co, A (Certificering op afstand) van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA).

Villa Italie ZwembadHuisje Huren Aan Het Water

indien uw dier na de reis weer terugkomt in Nederland, zijn er de volgende aanvullende regels:Verplichte chip. EU dierenpaspoort verplicht. Een bloedtest op Rabiës titer is niet nodig (vrijgesteld). Hond, kat. Een hond is verboden in te voeren, maar er wordt een uitzondering gemaakt voor honden met een ‘gebruiksfunctie’ als blindengeleidehond, waakhond (beveiligingshond) of jachthond.

Een aantal hondenrassen is in elk geval verboden. Neem altijd vooraf contact op met het consulaat zodat u zeker weet of uw hond wel mee kan. Hond: Diverse rassen zijn verboden in te voeren (zie hierboven), honden die wel mee mogen hebben een geldige rabiës vaccinatie nodig, gegeven tussen 30 dagen en 12 maanden voor de reis (Afgelegen huisje in het bos huren).

Vakantie europa – Goedkope Vakantieparken 2022

Deze moet plaatsvinden tussen 30 dagen en 12 maanden voor invoer. Verplichte chip. Uw dier moet gechipt zijn voordat de rabiësvaccinatie is gegeven! Verplicht, in tweevoud en goedgekeurd door het consulaat. Legalisering gaat via het consulaat. Er is voor zowel hond als kat een importvergunning nodig van het ministerie van agricultuur.

indien uw dier na de reis weer terugkomt in Nederland, zijn er de volgende aanvullende regels:Verplichte chip. EU dierenpaspoort verplicht. huisje huren Limburg met hond. Vóórdat u uit Nederland vertrekt, moet met behulp van een bloedtest de Rabiës titer bepaald worden. Als het dier binnen het vaccinatieschema opnieuw is gevaccineerd, is dit maar één keer nodig.

Inenting tegen hondsdolheid (Rabiës) is verplicht. Tenminste 30 dagen na vaccinatie en maximaal 6 maanden voor import moet bloed worden afgenomen voor een rabiëstiter bepaling. Zie voor meer informatie de link naar Uitgebreide eisen onder Bijzonderheden. Honden moeten minstens 14 dagen voor vertrek gevaccineerd zijn tegen Canine Distemper Virus (CDV), Canine Parvovirus, Infectieuze Canine Hepatitis.

Vakantiehuis Italie Met Zwembad

Zie ook hier. Verplichte chip (Verrassende vakantieparken in Europa). Uw dier moet gechipt zijn voordat de rabiësvaccinatie is gegeven! Er is een quarantaineperiode van minstens 10 dagen. Verplicht, daarnaast moet er een klinisch onderzoek gedaan worden, dat vermeld moet worden in het paspoort. Maximaal 7 dagen oud. Familiehuis huren? – Vakantiehuizen families met kinderen. Legalisering gaat via de afdeling Co, A (Certificering op afstand) van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA).

Dieren moeten door een dierenarts behandeld worden tegen interne en externe parasieten. Behandeling tussen 2 en 7 dagen voor vertrek. Kijk voor uitgebreide informatie op invoereisen Singapore. Hier staat precies vermeld waar de rabiësvaccinatie en bloedtest aan moeten voldoen en welke eisen er nog meer gesteld worden. Zo heeft u onder andere een zogenaamde hondenvergunning (dog license) nodig voordat u een importvergunning kunt regelen.

indien uw dier na de reis weer terugkomt in Nederland, zijn er de volgende aanvullende regels:Verplichte chip. EU dierenpaspoort verplicht. Een bloedtest op Rabiës titer is niet nodig (vrijgesteld). Hond, kat, fret. Honden en katten jonger dan 15 weken mogen niet ingevoerd worden. Inenting tegen hondsdolheid (Rabiës) is verplicht, de eerste enting moet moet plaatsvinden minimaal 21 dagen voor invoer.

Camping Met Privé Sanitair Aan De Kust

Vakantiehuisje Limburg Met HondVakantiehuis In het Buitenland Huren? Vakantie In Nederland

Maarten, deze is 30 dagen geldig. Neem contact op via sintmaartengov. org. Verplichte behandeling tegen parasieten:Binnen 14 dagen voor vertrek behandeling tegen ectoparasieten (er mogen specifiek geen teken te zien zijn). Binnen 21 dagen voor vertrek een negatieve fecale flotatie test en behandeling tegen endoparasieten. Datum, tijd en product voor zowel endo- als ectoparasieten moeten op het gezondheidscertificaat vermeld worden.

Vakantiehuis Noord Italie Met Prive ZwembadVakantiehuis Aan Water

De dieren moeten vervoerd worden in geschikte kennels die aan de IATA regelgeving voldoen. Honden van het Pit Bull terrier type moet aan de lijn worden gehouden en een muilkorf om bij aankomst en op openbare wegen en ruimtes. Meer informatie vindt u hier. indien uw dier na de reis weer terugkomt in Nederland, zijn er de volgende aanvullende regels:Verplichte chip (camper huren hond toegestaan).

Vóórdat u uit Nederland vertrekt, moet met behulp van een bloedtest de Rabiës titer bepaald worden. Als het dier binnen het vaccinatieschema opnieuw is gevaccineerd, is dit maar één keer nodig. Hond, kat. Inenting tegen hondsdolheid (Rabiës) is verplicht. Deze moet plaatsvinden minimaal 30 dagen voor invoer. Verplichte chip. Uw dier moet gechipt zijn voordat de rabiësvaccinatie is gegeven! Verplicht.

Vakantiehuis Met Sloep En Jacuzzi

Indien de documenten niet aan de eisen voldoen, kan quarantaine tot verplichting worden gesteld. Er is een importvergunning nodig. Klik hier voor meer informatie. indien uw dier na de reis weer terugkomt in Nederland, zijn er de volgende aanvullende regels:Verplichte chip. EU dierenpaspoort verplicht. Vóórdat u uit Nederland vertrekt, moet met behulp van een bloedtest de Rabiës titer bepaald worden.

Hond, kat. Vakanties in het Buitenland 2022: Huur vakantiehuizen en villa’s. Inenting tegen hondsdolheid (Rabiës) is verplicht. Het dier moet, als het om een eerste inenting gaat, worden ingeënt tegen rabiës op een leeftijd van tenminste 90 dagen oud. Tussen de datum van vaccinatie en de reis moeten minimaal 30 dagen en niet meer dan een jaar zitten. Als het gaat om een herhalingsenting dan mag deze niet ouder zijn dan 1 jaar.

Er moet een bloedtest worden gedaan om de rabiëstiter te bepalen. De datum van bloedafname moet minstens 180 dagen voor vertrek en maximaal 1 jaar voor vertrek liggen. De uitslag moet tenminste 0,5 IE/ml zijn. Verplichte chip. Uw dier moet gechipt zijn voordat de rabiësvaccinatie is gegeven! Er is een quarantaineperiode van tenminste 7 dagen.

Vakantiehuis Boeken: Wij Bieden Gasten Zekerheid

Legalisering gaat via de afdeling Co, A (Certificering op afstand) van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Let op: per 1 maart 2022 is de import van pit bull terriërs en American Staffordshire Terriërs verboden. Voor meer informatie zie hier. U moet minimaal 30 dagen van te voren een importvergunning aanvragen.

baphiq.gov. tw indien uw dier na de reis weer terugkomt in Nederland, zijn er de volgende aanvullende regels:Verplichte chip. EU dierenpaspoort verplicht. Een bloedtest op Rabiës titer is niet nodig (vrijgesteld). Hond, kat. Inenting tegen hondsdolheid (Rabiës) is verplicht (camper huren met hond). De vaccinatie moet gegeven worden tenminste 21 dagen voor invoer. Daarnaast moet de hond zijn ingeënt tegen leptospirose (ziekte van Weil), hondenziekte, hepatitis en parvo, allen minstens 21 dagen voor vertrek.

Camping In Zeeland Met Prive SanitairHuisje Met Hottub 2 Personen

De entingen moeten zijn aangetekend in een gezondheidscertificaat (EU-paspoort). Katten moeten gevaccineerd zijn tegen feline panleukopenie (kattenziekte) en niesziekte, minimaal 21 dagen voor vertrek. Uw hond of kat moet minimaal 90 dagen oud zijn. Verplichte chip – camping met prive sanitair aan zee. Uw dier moet gechipt zijn voordat de rabiësvaccinatie is gegeven! Quarantaine duurt tenminste 30 dagen, de kosten daarvan zijn voor de eigenaar.

Camping Subtropisch Zwembad

Het dier moet afkomstig zijn uit een gebied waar geen dierziekten heersen, gezond zijn en vrij zijn van klinische tekenen van besmettelijke ziekten en van ectoparasieten (vlooien, teken en dergelijke). Daarnaast moet worden vermeld: soort, aantal, ras, geslacht, leeftijd, chipnummer en kleur, naam en adres van de eigenaar of van de kennel waar het dier vandaan komt, gegevens over de entingen.

indien uw dier na de reis weer terugkomt in Nederland, zijn er de volgende aanvullende regels:Verplichte chip. EU dierenpaspoort verplicht. Vóórdat u uit Nederland vertrekt, moet met behulp van een bloedtest de Rabiës titer bepaald worden. Als het dier binnen het vaccinatieschema opnieuw is gevaccineerd, is dit maar één keer nodig.