Werken bij F1 in Zandvoort?

Bouwonderneming VolkerWessels is al eventjes klaar met de bouw van het circuit, maar is nog volop aan het voorbereiden op de GP van Nederland. Het bedrijf zoekt vrijwilligers die willen opdraven als Technical Pitlane Assistant tijdens de Grand Prix. Als vrijwilliger moet je de raceauto’s ‘op een veilige manier manoeuvreren richting de weegschalen in de FIA-pitboxen en assisteren bij andere werkzaamheden in de pitstraat’. Je krijgt hiervoor geen geld, maar wel een officiële KNAF-licentie om te werken als pitassistent.

Klinkt als een mooi potje gratis arbeid voor VolkerWessels, maar het is wel een unieke kans om in de pitstraat te lopen tijdens een F1-weekend, en die kans krijg je niet snel. Het is een onbetaalde job voor het gehele F1-weekend, dus op 3, 4 en 5 september 2021. Misschien hebben ze wel snacks. ‘Na een lange dag staan en fysieke inspanning sluit je samen met je teamleden af en mag je je mengen in alle festiviteiten rondom de DGP óf natuurlijk lekker je bedje in’, meldt de vacature.

Technische kennis is niet nodig, maar je moet wel affiniteit hebben met autosport. Nogal wiedes, anders ga je geen weekend onbetaalde arbeid verrichten. Een goed woordje Engels en Nederlands spreken is een pre. Solliciteren kan op de website van Team VolkerWessels. Je kunt solliciteren tot 16 juli en op 31 juli moet je – als je wordt uitgenodigd – naar een selectiedag komen op Circuit Zandvoort.

Dit zegt Jan Lammers over werken bij F1 in Zandvoort

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *